MLADI SPREMINJAMO SVET

Kaj lahko jaz storim, da spremenim svet?

 

NAREDI ENO DOBRO DELO IN SPREMENIL BOŠ SVET

 

 

Dejanja potujejo od človeka do človeka. Povezujejo nas vrednote POŠTENOST, SOLIDARNOST, LJUBEZNIVOST, NESEBIČNOST, SPOŠTOVANJE, ISKRENOST, DELAVNOST, ODGOVORNOST, SAMOIZPOPOLNJEVANJE, ... Pokažimo vsem, da nam ni vseeno, da želimo vrniti vrednotam pravi pomen besede in naredimo eno dobro delo, ter prenesimo sporočilo:

 

Bi radi naredili nekaj dobrega?

VZEMI KAR ŽELIŠ

FOTO GALERIJA 2015...

 

Natisni sliko... prilepi jo na oglasno desko v svojem kraju... vzemi si eno vrednoto in se slikaj! Vrednoti vrni pomen tako, da jo uporabi v dober namen neznancu! Na FB stran ˝Skupaj do 2.062.326 dobrih dejanj˝  prilepi sliko in napiši kako si delil vrednoto! Malo je potrebno in že nekoga osrečiš...

HVALA, ker deliš dobro!

 

Gibanje poteka tudi po vrtcih, osnovnih in srednih šolah. Učitelji pomagajo svojim učencem, da naredijo nekaj dobrega, da naredijo eno dobro delo. Dober učitelj pove, boljši pojasni, napredni prikaže, najboljši pa inspirira. S tem želimo tudi izboljšati sodelovanje med učitelji in učenci!

 

 

Tako vsak učenec izbere eno vrednoto in z njeno lastnostjo naredi dobro delo. S tem vrednoti vrača svoj pomen in pomaga naključni osebi! Vsak lahko napiše na FB stran ˝Skupaj do 2.062.326 dobrih dejanj˝ kako je spreminjal svet. Razred, ozirom šola na koncu leta naredi plakat, ga slika in nam sliko pošlje na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Slike bomo razstavili 28. Junija 2015 v Kranjski Gori na dogodku BODIMO PRIJATELJI.