predavanja in delavnice

Na predavanjih in delavnicah, Kim kanalizira angele in vodnike, dovoljuje pretok energije in pusti prostor tudi za vprašanja, ki se pojavljajo med razlago. Pomembno je, da se udeleženci med predavanjem počutijo udobno, tako vsak odnese kar potrebuje. Ključnega pomena je odprtost uma in želja do višjega zavedanja. Trenutno je veliko parov, ki se razidejo zaradi nerazumevanja. Eden od njiju duhovno raste in drugi zaostaja. Zato spodbujava pare, da pridejo skupaj in odpirajo svoj um. Pripelji svojega življenjskega partnerja BREZPLAČNO in duhovno rastita skupaj! Predavanja in delavnice so v angleškem jeziku in bo sproti prevajano.

 

 

DELAVNICE:

Tečaj jasnovidnosti 1 in 2

Tečaj medijstva – Mediumship 1 in 2

Šamansko potovanje – Osebna pot

Delavnica z angeli

Tečaj Zdravljenje z zvokom

 

 

PREDAVANJA:

Prepoznajte svoje vodnike, mojstre in duše okrog sebe.

Ste senzitivna oseba?

Zaščita in čiščenje osebnega prostora

Spoznajte svoje Angele

Zvočna terapija

Živali moči in Totemske živali, ter njihova vloga?

Pretekla življenja

Duhovni razvoj in preobrazba

Kako do višjega zavedanja

Kaj nam sporočajo sanje

Čudovite današnje generacije mladih

Kako odprem tretje oko

Čiščenje čakr in aure

Duhovna rast z naravo

Kako vidimo in beremo avro

Energetsko čiščenje hiše

Šamansko verovanje

Šamansko zvočna terapija

Kako lahko manifestiram

Indigo, kristalni in mavrični otroci

Psihični razvoj in samorazumevanje

Večer intuicije, kako izvedemo reading

Sorodne duše in duše dvojčice

Angeli in kristali

Angelska terapija z Nadangelom Mihaelom

Obnova Karme

Tehnike prizemljitve

 

 

 

Priporočila udeležencev na delavnicah

 

 

Darja

Delavnica je bila super organizirana. Vsebina delavnice je popolnoma presegla moja pričakovanja. Mistično in hkrati realno na tleh. Delavnico priporočam vsem, ki vedo, da ima vsak v sebi dar jasnovidnosti. Morda potrebuje le namig, usmeritev, da prestopi mejo.

 

Bernard

Tečaja sem se udeležil za potrebe svoje duše. Pridobljeno znanje bom uporabljal zase in za svoje bližnje. Kakšnih posebnih predznanj o jasnovidnosti nisem imel. Tematika tečaja je bila predstavljena v ravno pravšnji zahtevnosti, da sem ji lahko sledil in jo tudi razumel. Vesel sem bil, da je Kim povedala podrobnosti, ki jih je doživela in spoznala med svojim delom. V vsaki jedi dodajo piko na i začimbe (podrobnosti). In tako je tudi tukaj. Je bil pa tečaj naporen, vsaj zame. Informacij je bilo kar veliko in konec drugega dneva je bila že glava polna in ni več mogla slediti dogajanju.

 

Dva tedna po zaključku tečaja lahko povem že prve spremembe, ki sem jih opazil pri sebi. Med spanjem so se mi začeli vrteti filmi in prikazovati slike. Ampak spim, nisem buden in zjutraj se zbudim spočit. Kakšno noč imam občutek, kot da sem v kinu. Kot da bi gledal film. Celo noč se mi pred očmi vrtijo slike. Spet drugič vidim samo osebo, dve in to za kratek čas. Včasih tudi kaj povedo. Zjutraj, ko se zbudim se ne spomnim vsega, kar sem videl med spanjem. Tudi ne morem razločiti ali govorijo o meni ali o kom (čem) drugem. Bom počakal, čas bo sigurno prinesel spoznanje kam kaj paše.

 

Simon

Veliko vsebine za en vikend, naporno,…. kar je to velik plus… veliko informacij koristnih za življenje. Definitivno delavnica v pravem pomenu,… Demonstracije in nato vaje… TOP. Vse je imelo glavo in rep. Obnovitev na koncu, kaj smo počeli,… meni zelo pomembno! Skupinske vaje 'readinga',.. neprecenljivo,… tako dobiš nekoliko več samozavesti v to kar se učiš,… Zelo razumljiv prenos znanja,… Energija top,…. lepo se dopolnjujeta,… in držita vzdušje na visoki ravni… Bi kaj spremenil? NIČ! Res smo se na razumljiv način dotaknil veliko tem! Še mal pa bom 'šlogarca' :D Ena velika hvala iz najine strani!

 

Andreja M.

Je biti starš, res najtežja služba na svetu? Res je. Ni samo lepo, je tudi težko. Težko je zato, ker pogosto ne razumemo lastnih otrok. Jim težko sledimo. Pa ni problem v njih. V nas je. Tudi pri meni je bilo tako. Pa sem iskala rešitve in razlage. In na poti spoznala Kim in njene delavnice. Nato je marsikaj dobilo smisel. Z njeno pomočjo sem spoznala, da otroci živijo drugače kot mi. Da niso prišli na svet, da nam bodo sledili, ampak nas nadgradili. Ja, mi smo starši, mi vzgajamo in mi učimo. Oni, pa nam odpirajo oči. Kim je prestavila načine kako spoznati lastnega otroka, kako lahko mirno komuniciramo in dosežemo cilj. Kako lepše je družinsko življenje, če otroku dovolimo, da sledi svojemu namenu in vemo, kako ga pravilno podpreti na tej poti. Lažje je ko ugotoviš, da nisi sam pri iskanju odgovorov in lažje je, ko ti nekdo kot je Kim, razloži kako prisluhniti otroku.

 

Cita M

V primerjavi z včasih, so danes otroci drugačni. Bolj so zvedavi, bolj so odprti, absolutno več vedo. In dejstvo je, da je danes tudi čas drugačen, kot je bil včasih. In ta čas, harmoničnemu razvoju otrok ni najbolj naklonjen. Kako uskladiti vso to znanje, po drugi strani pa izredno šibko zavedanje telesa današnjih otrok, nam tako staršem kot vzgojiteljem, učiteljem lahko predstavlja izziv. Razumevanje je pot k rešitvi. In tukaj pomaga Kim, s svojim vedenjem in uvidi odgrne tančico, ki je včasih ne opazimo. Nas usmeri in ponudi preproste rešitve kako pomagati otrokom, ki se soočajo z različnimi izzivi, tako doma kot v šoli.

 

Saša S

Kim sem spoznala po priporočilu človeka, ki ga zelo cenim. Na osebni posvet sem šla brez posebnih pričakovanj, brez vnaprej pripravljenih vprašanj, ki bi me zanimala, preprosto sem šla iz radovednosti, ker me področje njenega poslanstva od nekdaj zanima. Kar sem doživela je bilo neverjetno, tako živo, tako resnično...

 

Spoznala sem izjemno simpatično in toplo gospo, ki me je v eni uri pustila brez besed. Vprašanje, katerega sem ji morala zastavit, sem našla takoj. Ko sem kasneje razmišljala, je bilo pravzaprav samoumevno, da bom izpostavila prav to vprašanje, zato, ker je bila ta točka tudi najbolj boleča v moji duši. Govorim o odnosih. Odnosih, ki nas najbolj zaznamujejo. To so odnosi s starši. Dejstva, ki mi jih je Kim povedala, so bila zame zelo boleča, hkrati pa zelo zdravilna. Dobila sem odgovore na čisto vse kar mi je predstavljalo določene situacije nerazumljive. In mozaik se je sestavil. Od Kim sem odšla čustveno izžeta, z zlomljenim srcem, ki se je čudežno zacelilo in ozdravil v nekaj dneh. Našla sem mir v duši.

 

Vzorci, ki jih imamo od staršev so lahko pogubni za nas, če ne znamo izstopiti iz kolesja. Zato je meni kot staršu glavno poslanstvo, da sta moji hčeri srečni in srčno kulturni. Enaki vzgojni prijemi pri obeh, vodijo v določenih situacijah do popolnoma nerazumljivih reakcij. Kim mi je razširila obzorja, z jasnimi sporočili, kako otroku pomagati (oz. sebi), kakšni prijemi so za posameznika dobrodošli takrat, ko ljubezen, lastne vrednote in izkušnje niso dovolj. In rezultati so vauuu. Pri nas teče prav gladko, imamo se radi in delamo na iskrenih, odprtih odnosih. Otroci so res naši največji učitelji.

 

Z velikim veseljem in odprtim srcem sprejemam sporočila, ki jih Kim prenaša in jih tudi udejanjam. Svoje izkušnje rada delim s prijatelji in jim priporočam obisk pri Kim. Resnično sem hvaležna, da sem jo spoznala in bila deležna njenega daru in brez dvoma bo ostala v mojem življenju.

 

Rajko B.

Za srečanja s Kim dajem priporočilo kot bivši ravnatelj in pomočnik ravnatelja na srednji šoli ŠCPET, kjer je Kim izvedla nekaj srečanj in delavnic. Kim res pomaga ljudem pri medsebojnih odnosih. Kot sedanji ravnatelj Waldorfske šole, kjer zelo uspešno dela z nekaj učitelji in starši. Kim je prava oseba za pogovore med starši in otroci, ter vodstvom.

 

 

 

koledar 

Klikni na KOLEDAR in si oglej vse prihajajoče dogodke

 

Rezervacije so zaželene, da vas lahko obvestimo v primeru spremembe!

 

REZERVACIJA online

 

 

INFORMACIJE: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

GSM: 040 90 66 90

  

 

 

 

 

kim 36

Kimspirational ®

Psyhic and Born Medium

Angel Therapy Practitioner

Certificate Peruvian Shamanism

Certificate Sound Light Healing I & II

Spiritual Teacher

 

prijava na e novice 5