Politika zasebnosti     

Ta politika zasebnosti ureja zbiranje in hrambo osebnih podatkov, ki jih Center Astera zbira od vas, ko se prijavite na e-novice.

 

Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in novi zakon GDPR je:

Center Astera

Ljubljanska cesta

GSM: 040 90 66 90

e-mail:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Osebni podatki in namen njihove obdelave

V kolikor želite prejemati e-novice Centra Astera morate urediti prijavo na spletni strani Center Astera. Z izpolnitvijo tega obrazca in potrditvijo posredujete naslednje kontaktne podatke:

Ime

Priimek

Naslov

E-naslov

Telefon

 

Kontaktne podatke, ki nam jih posredujete ob prijavi potrebujemo za pošiljanje e-novic.

Center Astera spoštuje vašo zasebnost in je zavezana, da pri zbiranju osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

 

Soglasje

Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob prijavi na e-novice, Kimspirational - Center Astera, obdelujemo z vašim soglasjem, po splošni uredbi EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov podate s tem, ko se na spletni strani Center Astera prijavite na e-novice in označite polje za SOGLAŠAM pošilljanja e-novic ali izpolnete prijavnico za prejemanje e-novic. Svoje soglasje lahko kadarkoli umaknete s klikom na povezavo odjava, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila, ki ga prejmete od Center Astera oz. preko elektronske pošte na naslov:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa, pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora. Vpogled v vaše podatke lahko kadarkoli zahtevate preko elektronske pošte na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Če menite, da so kršene vaše pravice ali predpisi o varstvu osebnih podatkov se lahko pritožite pristojnemu državnemu organu: Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije (Zaloška 59, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30.

 

Čas hrambe osebnih podatkov

Osebni podatki in zapisi v zvezi s Posamezniki so varno hranjeni, do teh podatkov imajo dostop samo avtorizirani posamezniki (zaposleni, ali pogodbeni sodelavci).

Osebni podatki bodo shranjeni samo toliko časa, kot je potrebno za njihovo obdelavo. Podatki, ki za nadaljno obdelavo niso več potrebni, bodo v skladu z zakonom odstranjeni.