meditation pyramid

Meditacijska piramida je namenjena za zdravljenje in uravnovešanje celotnega energijskega sistema posameznika. Ne glede na to, ali ste začetnik v meditacijski praksi ali ne, vam piramida zagotavlja učinkovito in visoko energijsko okolje za doseganje globokih stanj bivanja, tako na zavestni kot nezavedni ravni.

 

Preberi več...

 

CRYSTALS

Kristali so bili dolgo cenjeni zaradi svoje lepote. Mnogi verjamejo, da so tudi kanali, ki pomagajo ozdraviti telo in izvleči negativno energijo - omogočiti pozitivno, zdravilno energijo, da se pretaka v telo kot negativ, ki povzroča energijo. Kristalno zdravljenje vključuje postavitev kristalov na telo ali blizu telesa, da se energija prenese v pozitivno. To ni terapija, ki bi kakorkoli nadomestila zdravljenje. Vendar pa mnogi ljudje uporabljajo kristale kot alternativo za sproščanje in izboljšanje meditacije.

 

Preberi več...

 

 

45

 

TIPI vam zagotavlja nepozabne dogodivščine z družino in prijatelji in spomini ostanejo še dolgo živi. Tipi je čarobni kraj, kjer se čas ustavi. Tudi komarji ostanejo proč! Ljudje običajno tipi imenujejo indijski "šotor", vendar ni le šotor. Vaš TIPI lahko postane središče oziroma svetišče vašega življenja. Tipi lahko postane vaš počitniški dom, saj je narejen iz vodoodpornega materiala in če je mrzlo lahko mirno zakurite ogenj v njem. Prostor je dovolj velik, da lahko sprejme tudi 30 ljudi.

 

Preberi več...

 

 

 

CD COVER sunflower

 

Kim vas nežno popelje v meditacijo in vas poveže z Angeli. Čustveno, duševno, mentalno in fizično zdravljenje se lahko prične šele ko odprete svoje srce. Prepustite se besedam in glasbi in čutili boste kako se vaša srčna čakra počasi odpira.

 

Meditacijski CD

YES! YES! YES!

Angel Meditations with Kimspirational

 

Poslušajte 2. minutni odsek meditacije

 meditation Track 01 healing

 

 

Preberi več...

 

 

CRYSTAL bed

 

Predstavljajte si, da ležite na vrhu kristalov, močnih energij, ki so postavljeni z ljubečim vodstvom angelov in vodnikov. Kristalna postelja 5. dimenzije pomaga pri sprostitvi in pomaga odpreti avrično polje, ter zagon čaker, da se gibljejo v enotnem gibanju. Ležanje na vrhu kristalov pomaga tudi pri meditaciji in sprostitvi. Avre kristalov se združijo na harmoničen in nežen način, da napolnijo vaše čakre z zdravilno energijo in svetlobo. Kristalna postelja je zasnovana tako, da deluje z vsemi čakrami. V nadaljevanju je seznam s katerimi čakrami vsak kristal posebej deluje.

 

Preberi več...