meditation pyramid

Meditacijska piramida je namenjena za zdravljenje in uravnovešanje celotnega energijskega sistema posameznika. Ne glede na to, ali ste začetnik v meditacijski praksi ali ne, vam piramida zagotavlja učinkovito in visoko energijsko okolje za doseganje globokih stanj bivanja, tako na zavestni kot nezavedni ravni.

 

 piramida 4

 

Z meditacijo v piramidi bo vaše telo postalo bolj sproščeno in vitalno. Čustvene in fizične blokade se počasi odstranijo tako na fizični kot na duhovni ravni, ne glede na to, ali se tega zavedate ali ne. Energija piramide deluje na višjih ravneh in dimenzijah, rezultate tega delovanja pa boste občutili na fizičnem telesu. Piramida čisti vašo avro in čakre, predvsem odpira tretje oko in kronsko čakro. Vsaka piramida ima tudi etrsko piramido, ki služi za povezovanje vas z božanstvom  in materjo zemlje.

piramida 3

Piramidna meditacija pomaga izboljšati spomin, izboljšati miselne sposobnosti in povečuje koncentracijo in zaupanje vase. Ponuja vam vso potrebno energijo v obdobjih visoke anksioznosti (tesnobe, treme, napetosti, živčnosti, strahu in zaskrbljenosti). Pomaga vam vzdrževati celotno čustveno, fizično, mentalno in duhovno ravnovesje ter tako sproži samozdravljenje.

 

 

Vzemite si čas in meditirajte v piramidi 20 minut dnevno.

 

 Piramido lahko najamete in preizkusite.

 

 Samo 2,22€ na dan.

 

 

piramida 5

 

Obstaja nekaj pomembnih točk, ki jih ljudje ne smejo zanemarjati, ko začnejo prakticirati piramidno meditacijo.

• Piramide prenesejo kozmično energijo v človeško telo, zato je treba iz vašega okolja odstraniti vse vrste kovinskih ali usnjenih materialov, saj imajo lahko vzvratni učinek.

• Sedeti je potrebno proti vzhodu, severu ali severovzhodu.

• Meditirajte na kraju oddaljeni od elektronskih naprav in pripomočkov.

• Ohranite piramido in okolico čisto.

• Otroci do 3. leta starosti in nosečnice ne smejo ostati v piramidi več kot 20 minut.

 

 

Moč piramidne meditacije je kot neskončno valovanje v morju in ima močan učinek tudi na vašo okolico in osebe, ki vas obkrožajo. Ko zdravimo sebe zdravimo tudi svoje okolje.

 

 

on line naročilo  

Nakup meditacijske piramide: 222€

Najem meditacijske piramide: 2,22€/dan

 

 

 

Opis: Material je baker, dimenzije: š-173cm, v-105cm, v razmerju Keopsove piramide, izdelano v Sloveniji, Center Astera z.b.o., Ljubljanska cesta 38, 1354 Horjul, Informacije: 040 90 66 90 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.