Splošni pogoji nakupa

Splošno

Nakup je namenjen vsem fizičnim ter pravnim osebam. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik plača naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Cene izdelkov

Vse objavljene cene so navedene v evro denarni enoti (€), ter vključujejo davek na dodano vrednost. Cene so nepreklicne in veljajo samo za nakup preko spletnega naročila. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov).

Plačilni pogoji

Kupnino za vaša naročila lahko trenutno plačate z naslednjimi plačili:

◦Plačilo po prevzjetju na sedežu podjetja (v gotovini)

◦Preko UPN obrazca

Dostava

Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o predvidenem datumu dostave čimprej obvestili. Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost.

Center Astera mora blago dostaviti v obljubljenem času. Stroški dostave so po ceniku Pošta Slovenije.

Varnost

Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke obravnavali zaupno, jih skrbno varovali in v nobenem primeru posredovali ali prodajali tretjim osebam (izjeme v primeru nezakonitega delovanja v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi). Pridobljene podatke bomo uporabljali le za nemoteno izvedbo nakupov, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev.

S klikom na gumb Strinjam se uporabnik potrjuje, da je prebral vsebino teh pravil in da se strinja z obdelavo osebnih podatkov pod prej navedenimi pogoji. Sprejemanje teh pogojev se šteje za osebno privolitev posameznika po 1. odstavku 8. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Reklamacija

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopa od naročila. Kupec lahko blago reklamira samo ob prevzemu, kasnejših reklamacij Center Astera ne mora upoštevati. Če gre za izdelek daljšega roka uporabe, ga lahko reklamira v 14. dneh po prevzemu. Kupec lahko blago iz reklamacije vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na lastne stroške vrne po pošti. Kupec ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v 30 dneh.

Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.