CRYSTAL bed

 

Predstavljajte si, da ležite na vrhu kristalov, močnih energij, ki so postavljeni z ljubečim vodstvom angelov in vodnikov. Kristalna postelja 5. dimenzije pomaga pri sprostitvi in pomaga odpreti avrično polje, ter zagon čaker, da se gibljejo v enotnem gibanju. Ležanje na vrhu kristalov pomaga tudi pri meditaciji in sprostitvi. Avre kristalov se združijo na harmoničen in nežen način, da napolnijo vaše čakre z zdravilno energijo in svetlobo. Kristalna postelja je zasnovana tako, da deluje z vsemi čakrami. V nadaljevanju je seznam s katerimi čakrami vsak kristal posebej deluje.

 

 

 

12. NEBEŠKA ČAKRA – vseh barv

Clear Quartz, Selenite

 

11. GALAKTIČNA ČAKRA – zlato vijolična

Clear Quartz, Selenite

 

10. UNIVERZALNA ČAKRA - zlata

Clear Quartz, Selenite

 

9. DUŠNA ČAKRA – belo srebrna

Clear Quartz, Selenite, Labradorite, Super seven

 

8. KRONSKA ČAKRA - indigo

Amethyst, Celestite, Clear Quartz, Labradorite, Lepidolite

 

7. TRETJE OKO – temno modra

Amethyst, Kyanite, Quartz, Shaman Stones

 

6. GRLENA ČAKRA- svetlo modra

Amazonite , Kyanite, Lapis Lazuli, Malachite

 

5. SRČNA ČAKRA - zelena

Rose Quartz, Pink Agate, Lepidolite, Malachite, Green aventurine

 

4. PLEKSUSNA ČAKRA - rumena

Orange Calcite, Himalayan Salt Plate, Tiger’s Eye

 

3. SAKRALNA ČAKRA - oranžna

Orange Calcite, Himalayan Salt Plate, Citrine, Orange carnelian, Orange adventurine

 

2. KORENSKA ČAKRA - rdeča

Red Carnelian, Red Jasper, Black Tourmaline, Obsidian, Bloodstone

 

1. ZEMELJSKA ČAKRA - rjava

Shaman Stone

 

IMG 1677

 

Kaj je Kristalna postelja 5. Dimenzije?

 

Energija 5. dimenzije je energija višje ravni obstoja. Ljudje se šele začenjamo učiti, kako usmerjati energijo 4. dimenzije v naš 3-dimenzionalni svet. Kristali so povezani z močjo 5. dimenzije. Vsak od njih se ustrezno poveže z eno ali več naših čaker. Prav tako ogrodje postelje, ki je iz borovca, odpira naše čakre, da jih lahko napolni zdravilna energija in svetloba. Bor je zimzelen in predstavlja nesmrtnost. To je drevo miru in življenja,   simbolizira tudi enotnost.

 

Energija 5. dimenzije pomaga pri začetku procesa duhovnega razvoja in preobrazbe. Ljudje, ki so uporabljali Kristalno posteljo 5. dimenzije, so doživeli različna videnja in vizije, stik s svojimi vodniki in izkušnje astralnega potovanja. Visoke vibracije kristalov pripomorejo, da se 5. dimenzionalna energija zmesti v naš 3-dimenzionalni svet in tako izboljša povezavo med duhovnim in fizičnem svetom.

 

Pridite in preskusite ta močan vrtinec 5. dimenzijske energije. Vstopite v nebeška vrata, da odkrijete povezavo z vašim višjim jazom in se prilagodite svojemu božanskemu namenu življenja. Dovolite miru in razsvetljenju, da vstopita v vas in dvigne vašo vibracijo na višjo raven. Začnite svoje vstajenje zdaj!

 

 

Kristalna terapija 5. dimenzije: 15€/30min

V paketu s ostalimi storitvami je brezplačno.

 

 

Izdelava Kristalne postelje 5. dimenzije po naročilu.

 

 

INFORMACIJE: 040 90 66 90

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Frekvenčno samozdravljenje je energetsko zasnovana metoda zdravljenja. Kristalna terapija se ne uporablja za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje kakršnih koli zdravstvenih težav, fizičnih ali psihičnih motenj, niti ni nadomestilo za iskanje strokovnih zdravstvenih nasvetov. Namen vsake terapije, ki jo dobimo s Kristalno posteljo, je za sprostitev in pomoč drugim pri začetku lastnega zdravilnega potovanja in odkrivanja samih sebe. Kimspirational in Center Astera ne prevzemata nobene odgovornosti za uporabo ali zlorabo kristalov ali drugih takšnih predmetov, ki se uporabljajo med sejami.