CARDS CRYSTAL harmonija božanske povezave

 

 

AMETHYST

Ametist je znan po svoji sposobnosti za pomiritev hiperaktivnih otrok, npr. z ADHD. Pomaga jim, da se povežejo s svojim višjim jazom. Prav tako pomaga ublažiti apetit povezan z odvisnostjo. Naprimer, če imate enega v sobi, pomirite željo po sladkorju. Pomaga vam dvigniti energijo in v sobo prinaša pozitivno razpoloženje. Lahko pomaga družinam, da se bolje povežejo in zabavajo. Za pare Ametist krepi mir, pomirja um, pomaga pri razumevanju in predvsem pri LJUBEZNI. Ametist vam pomaga odpirati kronsko čakro.

 

 

GEODE QUARTZ

Geode se odprejo in postavijo tako, da se soočajo drug z drugim, kar pomaga uskladiti energijo. Še posebej, ko je Geode nameščen z namenom zdravljenja posameznikov ali parov. V geode lahko postavite dva prsta in mu zastavite vprašanja, odgovor pa bo nežno prišel v vaš um. Geode ima izredno božansko moč in povečuje energijo drugih kristalov.

 

Kristale lahko vidite in kupite na vseh dogodkih, ki jih imava po Sloveniji in v prostorih Center Astera, Horjul. Cena je odvisna od velikosti kristalov.

 

 

 

INFORMACIJE

gsm: 040 90 66 90

email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.