DOTIK DIVJINE

Enodnevni potepi za družine in posameznike!

 

 

V projektu Dotik Divjine ponujamo izkušnjo lepote, ko se spet znajdemo v izvornem okolju svoje divje, čiste notranje narave, in se zlijeta v eno. 

 

Gozd, tista preproga živega, ki jo je narava na kopnem izmojstrovala skozi vso svojo zgodovino neštetega snovanja, je prostor, v katerem se najfineje lahko povežemo s Prvinskim.

foto: Nik Jarh

Gozd je knjiga modrosti, ki jo lahko bereš v vseh barvah, v vseh letnih časih, v vsaki uri dneva in noči.

V času, ko se usodno rahlja vez, ki nas napaja s smislom in povezuje z bratskih sorodstvom vsega živega, je še kako pomembno narediti korak naprej, se spet zavestno in podzavedno povezati z bivanjem planeta, otresti se hromečega strahu pred "divjim", prebuditi v nas spet žejo po lepem. To nam bo pomagalo, da bomo tudi sami postali spet močan in stanoviten izvir lepote, smisla in modrosti.

 

 

Vse to je preprosto, zastonj in preko igre se da, z nekoliko poguma, z nekoliko volje, korakov in miru. Gozd te čaka na prvem gričku, loka ob bližnji reki, senožetni travniki na podeželskih bregovih...

 

 

 

Napovednik tematskih potepov...

 

 

 dotik divjine

Skupaj gremo v spremstvu človeka, ki živi in diha z naravo že od mladih let in je dolgoletni inštruktor gozdovniške skupine za otroke in mladino. Potepi se bodo prilagajali ponudbi prostora, poudarek pa bo na celostnem učenju o naravi in na preživetvenih veščinah...

gozdovnk, Primož Bizjan

 

Za ceno pokličite!

tel: 041 249 502 - Primož