POLETNI TABORI V HORJULU

 

2014-07-20 11.37.562014-07-20 11.37.552014-07-24 13.11.54

 

Ker se imamo skupaj tako lepo, smo se odločili, da vas poleti zopet povabimo v našo družbo. Radi imamo vse, kar diši po divjem, neokrnjenem in pristnem. Kajti tam se nam povrne občutek prave svobode, pravega veselja in zaupanja v življenje. S seboj ga nato nosimo v sebi kot košček miru, varno zavetje, ki nam ga nihče ne more vzeti. Vabljeni ste vsi: otroci, odrasli in družine.

 

 

Medsebojno sodelovanje

Skupaj se bomo učili spoznavati mala in velika bitja z one strani zelene zavese, učili se bomo indijanskih veščin ter starožitnih spretnosti, ki so neštetim pokolenjem omogočala preživetje v prvinskem svetu. Od poznavanja divje hrane, kurjenja in kuhanja na prostem, uporabe orodij, osnov orientacije, vpogleda v skriti svet divjih živali, spretnosti opazovanja, poigrali se bomo s predsodki in strahovi pred naravo, skratka vabimo vas na izlet v Stari svet, svet svetlobe in svetosti. Naš glavni cilj je poglabljati povezanost z Naravo zunaj in znotraj nas. 

 2014-07-24 21.56.25

 

Oprema in spanje

Spali bomo v naravi...šotore, spalne vreče in podloge prinesite s seboj. Imejte oblačila za vsakršno vreme, kopalke in brisačo, pohodniške čevlje, ter rezervno obutev. Prinesite svojo šalčko, skodelico, krožnik in žlico, razne instrumente, lučko, nožek (npr. pipec), in druga naravna igrala. Telefoni naj ostanejo doma ali v avtomobilu.

 

 

Hrana

Vsi trije obroki bodo organizirani, kuharje bomo določili vsak dan sproti. Hrana bo domača, ekološko iz EKO kmetije Švigelj, preprosta, naravna in kolikor mogoče prilagojena okusu skupine. Na jedilniku bodo sadje, solate, kruh iz krušne peči in gozdne dobrote. Skupaj bomo pripravljali najrazličnejše obroke, pripravili piknik in pekli na tabornem ognju.

 

 razazije3 2016

 

 

Termini

10.7. do 13.7. 2017 - polno 

 

 

Prijave in informacije

Cena taborjenja je 150€/osebo, 1.otrok do starost 14 let ima popust 20% (120€), 2.otrok ima popusta 40% (90€), vsak naslednji pa 60% popusta (60€). V primeru da gredo otroci brez spremstva ima 1. otrok polno ceno in 2. otrok popust 20%. Če otroci niso iz iste družine se popusti ne upoštevajo. Seveda lahko tudi sami prispevate kaj slastnega za na skupno mizo (sadje in zelenjava, domači izdelki).

 

Število prostih mest je omejeno, zato pohitite z rezervacijo. Prijave in informacije sprejemamo na email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 040 90 66 90. Ob prijavi vam pošljemo vsa potrebna navodila.

*Ob prijavi dobite povratni email z informacijami, zato prosim preverite tudi v mapi promocijska pošta ali vsiljena pošta!

 

 prijava na e novice 2

Organizator

Tabor organizira Center Astera, Center za naravno, zdravo življenje, ki deluje z namenom približevanja naravnega življenja ljudem vseh starosti. 

 

 

Koordinatorji

Z vami bomo Primož Bizjan, Anja Bošnjak, Kim Doucette (gostja iz Kanade) in Gorazd Rožnik,ljubitelji vsega kar leze in gre, kar diši, tiho stoji, živi.

Idejni vodja: Gorazd Rožnik 

 

 

PRIJATELJI

 

št.certifikata ŠVIGELJ

EKO kmetija Švigelj

 

  na zraku-logo  

Aninazvezdiva logo

Veseli smo vsake podpore za organizacijo!


*Ob prijavi dobite povratni email z informacijami, zato prosim preverite tudi v mapi promocijska pošta ali vsiljena pošta!