RAZSTAVA GOB

 gobe modri skutovec

V Qlandii Kranj bo v soboto, 4. oktobra 2014 na voljo na ogled razstava gob, kjer bodo prikazane vse mogoče vrste gob, ki trenutno rastejo v naši okolici, obiskovalcem pa bo na voljo tudi strokovno osebje, ki vam bo z veseljem pomagalo.

 

Preberi več

 

RAZSTAVA GOB

 gobe jurček

V Qlandii Kamnik bo v soboto, 13. septembra 2014 na voljo na ogled razstava gob, kjer bodo prikazane vse mogoče vrste gob, ki trenutno rastejo v naši okolici, obiskovalcem pa bo na voljo tudi strokovno osebje, ki vam bo z veseljem pomagalo.

 

Preberi več

 

RAZSTAVA GOB

 

V Qlandii Kranj bo v soboto, 26. oktobra 2013 na voljo na ogled razstava gob, kjer bodo prikazane vse mogoče vrste gob, ki trenutno rastejo v naši okolici, obiskovalcem pa bo na voljo tudi strokovno osebje, ki vam bo z veseljem pomagalo.

Razstava gob-Qlandia Kranj

Preberi več

 

RAZSTAVA GOB

 

V Qlandii Nova Gorica bo v soboto, 2. novembra 2013 na voljo na ogled razstava gob, kjer bodo prikazane vse mogoče vrste gob, ki trenutno rastejo v naši okolici, obiskovalcem pa bo na voljo tudi strokovno osebje, ki vam bo z veseljem pomagalo.

gobe-borov goban

Preberi več

 

RAZSTAVA GOB

 

V Qlandii Kamnik bo v soboto, 5. oktobra 2013 na voljo na ogled razstava gob, kjer bodo prikazane vse mogoče vrste gob, ki trenutno rastejo v naši okolici, obiskovalcem pa bo na voljo tudi strokovno osebje, ki vam bo z veseljem pomagalo.

 Razstava gob-Qlandia

Preberi več