KIM

Kdo je Kimspirational? 

 

Kim Doucette, znana kot Kimspirational, je jasnovidka, rojen medij, šamanka in duhovni učitelj. Njen edinstveni dar je komunikacija s preminulimi osebami, ki so nam blizu, z našimi sorodniki in drugimi dušami, ki so povezane z nami. Stik naveže z angeli in našimi vodniki. 

 

Pri svojem delu uporablja različne tehnike. Te izvirajo iz znanj, ki jih je pridobila, ko je potovala in obiskovala številne kraje širom sveta: Korejo, Avstralijo, Afriko, Brazilijo, ZDA in Peru, kjer se je učila od sedmih šamanov. Na svoji poti je Kim spoznala številne poglede na življenje ter se srečala z različnimi verovanji. Ko se je po desetih letih potovanj vrnila v Kanado, v domačo provinco, se je indijanski duh oglašal vse močneje in vrnila se je v svojo staroselsko kulturo. Pričela je sprejemati svoje darove, katere je več let zavračala in prejela veliko modrosti od šamana plemena Mi'kmaq.

 

Sedaj svoje dragocene izkušnje in modrosti uporablja pri svojem delu s posamezniki na individualnih seansah: reading (pogovor z duhovnimi vodniki), šamansko zdravljenje, partnersko svetovanje, regresija v pretekla življenja,… vodi delavnice in predavanja. Postala je zelo priljubljena med ljudmi zaradi svoje srčnosti.

 

Na svojih individualnih posvetih-reading Kim dovoli Angelom in dušam, da nežno govorijo skoznjo in tako prenese sporočila, ter vam pomaga pri odločitvah na vaši življenjski poti. Na predavanjih in delavnica vas popelje na pot do višjega zavedanja.

 

 

Kim grad goričko

 

To delam, ker želim pomagati ljudem. Moji posveti-readingi in predavanja/delavnice so kanalizirana skozi mene, vendar niso moja. Tesno sodelujem z angeli, da pomagam drugim, da opravijo svoje osebno raziskovanje in ugotovijo, kako se opolnomočiti. Angeli in vodniki se osredotočajo na zdaj, tako da lahko objamete svoje osebne zmogljivosti v prihodnosti. Pustite, da vam vaši angeli pomagajo z učenjem, kako pomagati njim, da lahko pomagate sebi. Na ta svet sem prišla, da si rečem "YES, YES, YES" in da navdihnim svet. Je čas, da nehamo spraševati druge, če je v redu kar počnemo, in naredimo to, kar je mišljeno, da naredimo. Sledimo svojemu srcu in intuiciji...poslušajmo naravo in berimo znake ter simbole, ki so nam poslani! Strah pred neznanim je tisto, kar nam preprečuje, da bi živeli svoje sanje. Živeti svoje sanje nam pomaga narediti strah neznan.

 

 

Individualni posvet - reading

 

Družinski reading

 

Šamansko zdravljenje

 

Terapija za pare

 

Terapija z zvokom

 

Regresija v prejšnja življenja

 

Osebno duhovno svetovanje

 

Energetsko čiščenje hiše

 

Predavanja in delavnice

 

Skupinski posvet - reading

 

Mediji (video)

 

Angelska sporočila

 

prijava na e novice 5 

 


 

 Video Life Purpose with Kimspirational

 

intervju s Jasna Martinjak

 

intervju s Sašo Einsiedler (podnapisi)

 


 

 YouTube VIDEOS 3

 

 

KLIKNI tu in se vpiši na Kimspirational

YouTube subscribe1

YouTube kanal in duhovno rasti skupaj z nami.

 


 

 

 

Kako ste doživeli individualni posvet - reading s Kimspirational?

 

DAMIJANA R.:

Že prvo srečanje s Kim lani septembra je bilo čarobno. Izžareva neverjetno ljubezen in mir. Udeležila sem se skupinskega readinga, kjer nas je bilo okoli 20. Kim je resnično kanal in doživeti  povezovanje z našimi vodniki, je bila resnično enkratna izkušnja. Že takrat sem se odločila, da bom šla k njej na individualni reading.  

 

In sem šla in s sabo peljala tudi svojo 22-letno mlajšo hči, ker sem želela, da vidi in občuti, da nikoli nismo sami in je vedno nekdo ob nas. Prav tako sem želela, da spozna svojo mamo še malo drugače, kot je je navajena. Kim hčere nisem napovedala, vendar že takoj ko je stopila v prostor, je rekla, da je vedela, da bom pripeljala še nekoga s seboj. In se je povezala z mojima vodnikoma in sem postavljala vprašanja in obenem dobivala odgovore. Odgovore sem dobivala tudi na vprašanja, ki jih sploh nisem glasno izgovorila. Verjamem v energije, ki nas vodijo, vendar ne verjamem "kar na slepo". Pri Kim nisem začutila nobenega dvoma, prav tako niti za trenutek nisem pomislila, da bi lahko bila kakšna manipulacija ali bi bilo vse skupaj plod mojega uma in domišljije. Povezava z vodniki je tako neposredna in močna, da odpade vsak dvom. Moram povedati, da je bilo srečanje z enim od mojih vodnikov tudi zelo čustveno, zame in za mojo hči.  Ko naši vodniki spregovorijo o ljudeh in dogodkih iz preteklosti, so to stvari, ki jih ne ve nihče, razen nas samih. Meni osebno takšno srečanje pomaga razumeti določena stanja ali situacije v življenju in mi hkrati pomaga poiskati poti.

Moja hči je bila tako navdušena, da je šla h Kim še enkrat. Tudi jaz grem še zagotovo.

 

PETRA A.:

Kim si je v svojem čarobnem kotičku, v katerem takoj začutiš močno, podporno energijo, vzela čas samo zame - posvečen čas. Dala mi je občutek, da je tam samo zaradi mene in mojih vprašanj, s katerimi sem prišla, ker so glodala moje srce. Brez pretiravanja lahko rečem, da je bila prva, ki je resnično želela, da dobim odgovor, po katerega sem prišla, ker je čutila, da sem nanj pripravljena - šla je v bistvo, ni ovinkarila. Resnično sem ji hvaležna, ker mi je odstrla še zadnje dvome glede teme, ki me je omejevala in obenem učila rasti zadnjih 14 let. Uživala sem, jokala in se smejala - saj je bila resnica, ki mi jo je Kim predala, moji duši tako znana, a do tega snidenja že nekaj časa zakopana. Namaste, Petra

 

GREGOR F.:

Najprej se moram še enkrat prav lepo zahvaliti Kim, njenim prednikom, angelom, vodnikom in vsem ostalim, ki so bili včeraj prisotni na "reading-u" in seveda tudi vam, ki ste vse skupaj to omogočili. Iskreno hvala in globok poklon vsem. Zavedam se vpliva duhovnega sveta na naš fizični svet, toda do včeraj si nisem mislil oz. čutil, da je lahko ta vpliv tako močan.

 

V zvezi s Kim bi rad povedal, da čutim globoko spoštovanje in hvaležnost do Kim... čutim da ima zelo nežno, mehko, prijetno, lahkotno energijo, zato se sploh ne čudim, da me je pot pripeljala do nje. Kim, hvala lepa za res čudovito izkušnjo readinga in za priložnost, da sem dobil nove poglede, nove uvide na zadeve na katere doslej sploh nisem bil pozoren, vendar se je izkazalo, da so v mojem življenju ključnega pomena.

 

Sedaj se počutim veliko bolj umirjeno, saj sem ozavestil tisto kar je bilo v tem trenutku potrebno, tako da mi je bolj jasno zakaj je tako kot je. Sedaj je vse drugače, drugače gledam na določene stvari, drugače jih občutim, drugače jih zaznavam...

Za mene je bila to res zelo globoka izkušnja. Hvala Kim.

 

 kim33

 

 

kim 36

Kimspirational ®

Jasnovidka in rojena medij

Angelski terapevt

Duhovna učiteljica

Osebna življenjska svetovalka

Šamanka

Zvočna terapevtka

  

 

FB kimspirational

 

LOGO hummingbird 2